(ВІДЕО) Потік вантажівок через «Краківець» зріс на третину

НАЗАД
16 серпня 2022 15:50

Завдяки заходам зі збільшення пропускної спроможності «Краківця», потік вантажівок через цей пункт пропуску зріс на 30-40 відсотків.

Про це сьогодні під час презентації пункту пропуску з нагоди завершення робіт з його облаштування повідомив начальник відділення інспекторів прикордонної служби «Краківець» Сергій Веретільник. Офіцер наголосив, що близько двох місяців тому за домовленості з польською стороною відбулося розмежування вантажного руху та пасажирського. Як наслідок, кількість смуг для оформлення вантажівок зросла з 4 до 10. Зараз щодоби через «Краківець» здійснюється пропуск близько 350-400 вантажівок на виїзд з України. Крім цього, сьогодні відбувається зустріч з польською стороною, під час якої обговорюється питання мінімізації часових показників на оформлення вантажівок. Реалізація таких заходів допоможе ще збільшити пропускну спроможність «Краківця».

Нагадаємо в червні цього року у «Краківці» було облаштовано окремий термінал для руху легкового транспорту. 18 липня розпочалися ремонтні роботи зі зведення накриття над пасажирським терміналом, через які тимчасово припиняли пропуск легковиків на виїзд з України. З 1 серпня була відкрита перша черга терміналу та відновлено пропуск легковиків. Сьогодні роботи з облаштування пункту пропуску завершені і з опівночі 17 серпня у «Краківці» знову здійснюватиметься оформлення рейсових та нерегулярних пасажирських автобусів на виїзд з України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси